Greeploze keuken

De greeploze keuken heeft verschillende uitvoeringen:

Semi-greeploos met greep 

Technisch gezien heeft deze keuken natuurlijk wel grepen, maar wegens zijn minimalistisch karakter worden deze keukens vaak bij greeploos ondergebracht. Deze greeploze keuken geeft uw keuken een strak en moderne uitstraling.

Semi-greeploos zonder greep

Semi-greeploos zonder greep zijn keukens met een uitfrezing in de deuren. Bij het openen van de deuren en laden dient men het front te pakken. Dit allemaal geeft de keuken een strakke uitstaling.

Greeploze keuken met greeplijst

Bij deze keuken zijn de keukenfronten zelf niet van grepen voorzien, de greeplijsten pakt u achter het keukenfront om deze te openen. Deze vorm van greeploos is het meest populair. Vooral de illusie dat het werkblad boven de kasten lijkt te zweven spreekt veel mensen aan.

Push-to-open systeem

Deze greeploze keuken bestaat uit zonder enige vorm van grepen en/of greeplijsten. De deuren en laden worden geopend door middel van een push-systeem. De vaatwasser is te openen door middel van het zogeheten ‘Knock-to-open’ systeem.

Wilt u meer weten over greeploze keukens, neem gerust contact met ons op maar u bent ook van harte welkom in onze showroom aan
de Oude veiling 23a te Zwaag.