Moderne keukens

Moderne keuken staat voor strak met een mooie eigentijdse afwerking en eenvoudig schoon te houden. Qua keukenopstelling laat de moderne keuken u volledig vrij in uw keuze. De moderne keuken wordt zowel gezien als een rechte keuken, een eiland keuken of hoekkeuken.

Het gebruik van frisse kleuren kan heel uitbundig zijn, met volle, heldere en sprekende vlakken creëert u van uw moderne keuken een echte blikvanger. Verschillende kleuren in combinatie met elkaar zijn ook goed mogelijk.

Door de ideale keukenindeling en juiste samenstelling van keukenbladen, laden, kastjes en apparatuur bent u ervan verzekerd dat uw nieuwe moderne keuken geheel wordt ingericht naar uw eigen smaak en ideeën. Voor elk budget, elke smaak en voor elk type woning kunt u kiezen uit een breed aanbod. Ontdek de wereld van de moderne keukens.

Bent u geïnspireerd door de moderne keuken? Kom dan langs in onze showroom aan de Oude Veiling 23a te Zwaag en wij geven u geheel vrijblijvend advies en laten u graag de mogelijkheden zien.